Back to Top

NOVOSTI

.

VAŽNA OBAVIJEST!

POŠTOVANI PACIJENTI!

U DOMU ZDRAVLJA SLUNJ JE DANA 03. PROSINCA 2020. GODINE U DOGOVORU S KARLOVAČKOM ŽUPANIJOM ZAPOČELO BRZO ANTIGENSKO TESTIRANJE NA COVID-19.

SVAKA OSOBA KOJA DOBIJE SIMPTOME COVIDA-19 ( POVIŠENA TJELESNA TEMPERATURA, KAŠALJ, UMOR, BOLOVI, GRLOBOLJA, PROLJEV, GLAVOBOLJA, GUBITAK OSJETA MIRISA I OKUSA, OSIP, PROMJENA BOJE PRSTIJU NA RUKAMA I NOGAMA ILI TEŠKE SIMPTOME KAO ŠTO SU OTEŽANO DISANJE ILI GUBITAK DAHA, BOL ILI PRITISAK U PRSIMA, GUBITAK SPOSOBNOSTI GOVORA ILI KRETANJA ) TREBA OBAVEZNO NAZVATI SVOG LIJEČNIKA OBITELJSKE/OPĆE MEDICINE KOJI ĆE JE PO STRUČNOJ PROCJENI STANJA UPUTITI NA BRZO ANTIGENSKO TESTIRANJE.

TESTIRANJE SE PROVODI SA STRAŽNJE STRANE OBJEKTA DOMA ZDRAVLJA SLUNJ, PLITIVČKA 18 A – ULAZ U PEDIJATRIJSKU ORDINACIJU – PRATITI NATPISE I STRELICE PRI PRILASKU OBJEKTU – SVAKOG RADNOG DANA U VREMENU OD 9,00 DO 11,00 SATI.

VOZAČI MOLIMO OSTATI U AUTOMOBILIMA NASUPROT ULAZA U PEDIJATRIJU A PJEŠACI OSTATI ISPRED ULAZA GDJE ĆE IM SE UZETI UZORAK ČIJE UZIMANJE TRAJE SVEGA NEKOLIKO SEKUNDI.

O REZULTATIMA TESTIRANJA ĆE SVI BITI OBAVIJEŠTENI TELEFONSKI A NALAZ PROSLIJEĐEN IZABRANOM LIJEČNIKU OBITELJSKE/OPĆE MEDICINE KOJI ĆE U OVISNOSTI OD REZULTATA TESTIRANJA PACIJENTU DATI  DALJNJE UPUTE.

O POZITIVNIM NALAZIMA ĆE ISTI DAN BITI OBAVJEŠTENA I EPIDEMIOLOŠKA SLUŽBA ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO KARLOVAČKE ŽUPANIJE KOJI ĆE TAKOĐER KONTAKTIRATI POZITIVNE PACIJENTE I DAVATI IM DALJNJE UPUTE.

MOLIMO BUDITE KRAJ SVOJIH TELEFONA/MOBITELA I POSTUPAJTE U SVEMU SUKLADNO UPUTAMA SVOJIH OBITELJSKIH LIJEČNIKA KAO I UPUTAMA EPIDEMIOLOGA.

                                                                                                          DOM ZDRAVLJA SLUNJ